Tanda Nak Bersalin

Hi semua.. Im in 37 weeks 6 days pregnancy already..tadi masa pegi toilet, i noticed da tompok cair kaler coklat kt my panty. Tu tanda awal nk bersalin ke? Now dh mula sakit pinggang. Can anyone advise patut ke i pegi hospital skrg or tunggu sakit dh kerap baru pegi..huhu

1 Balas

Yup. Perlu kehosp skrg. Klu tahan sakit pun, nnt dia akan dtg lg sakit. Hehe. Better pg hosp skrg. Dpt pemantauan awal..

5y ago

Jgn tngu kekerapan terlalu kerap sgt k.. Nnt x sempat nak pecut ke hosp. Apapun semoga selamat melahirkan nnt..