Drink ice water only.

Hi mommies, i only able to drink ice water, no matter its morning, evening even night. Could not swallow warm water at all. End up nausea for more than 2hours. Do you guys believe as some says its not good for baby as the baby might easily get flu and asthma? Mind share pls. tq

3 Balas

tak la..saya pun suka minum air ais..ank no.1-3 ok je..xde pun asma..tapi org kata ikut keturunan kalau ade.mmg akan kena..tapi suami saya ade dlu time kecik now xde..tapi anak2 saya ok.nasib la

kalau darah o . kene kurangkn . nti ank kuning lama .. tp apa2 pun baby sihat je .. hehe sy taler jugak ice . panas sgt . tak tahan . bila kene ulser je cari warm water

Same here. I can only drink iced water or sweet drinks. Warm water make me vomit everything that I had.