Cold drink

Is it ok for me to drink horlicks ice every morning? Some people say its not good for baby later. ??

4 Balas

sy minum horlicks ais tiap2 pg..so far alhamdulillah..checkup semua okay..hb okay, bp okay, gula pun okay & bby pun okay 😉dont worry, mommy..janji minum air, jgn smpai dehydrate je 😊

5y ago

ow haha. pikir ok jak kalau trus check urine nanti 😅😅😅

ok taking ice almost everyday .. tp tu laa.. org tua2 mmg tak kasi .. dia kata minum ais ni melemahkan badan kita .. but it depends too ..

5y ago

ow macam tu. 🤔🤔

xde masalah. ais ke x ais ke, semua masuk perut. suhu pula akan ikut suhu badan kita..🤗 baby elok ja dalam rahim. jgn risau. hehehe

5y ago

boleh dear.. 😊😊

Akk mmg mnm horlicks, sbb tea kopi semua x leh mnm.. Susu plk macam x berapa suka bila pregnant yg ni...

5y ago

haha iya kan. x bole yg sejuk² masa pantang 😅😅