Baby kecil 36w

Hi mommies, i just need your support. Agak down sedikit selepas doktor scan utk 36w. Doktor ckp baby kecil dari usia kandungan. Sy xtau nk buat apa. Sy mkn mcm biasa sepanjang pregnant tiada masalah pun. Semua normal. Adakah sy perlu risau. Apa yg sy bole buat. Skg pn dh start sakit bahagian pelvic. Huhu

14 Balas

36w ++ bby sy 2.3kg je doc sy ok je dy ckp normal je.. sy tgok rmai yg lbih besar dri sy tp asalkn doc xckp pape dy sihat kita pikir positif je