Ibu trimester yang mana?

Hi mommies hebat semua🥰 Dah trimester ke berapa tu?👀 Ramai tak yang alami perubahan ketara seperti di bawah semenjak 🤰 ni? Jom kongsikan apa perubahan mommies di bawah😉

Ibu trimester yang mana?
587 Balas

1st. Takda symptoms kecuali sakit pinggang. Kaki tidur. Asyik mengantuk je 😂

1st trismester. mood ok. xde mual a muntah. payudara bengkak jer.... ✌️😊

Saya mual2 start waktu petang, jadi nak buat kerja, semua kena buat waktu pagi

nak dekat 3rd trimester dah. tp Ada juga muntah coz minum Milo ais wktu bekpes

3rd trimester dan sekarang dah start nesting mood. Hyper nak kemas rumah 🥲

2nd trimester tpi moody jee 😔😞 tbe2 je rsa sedih .. xtau knp .. 😂

1st trimester...tak ada simptom...cuma masa bkrja slalu mengantuk 🤭

3rd rasa malas2 kaki penat kalau tengah jalan2 mau baring jee kje ..

2nd trimester.. alhamdulillah semakin berselera Dr 1st dlu..😘🥰

Second trimester. Tapi sakit pinggang dengan tulang belakang 😂