Ibu trimester yang mana?

Hi mommies hebat semua🥰 Dah trimester ke berapa tu?👀 Ramai tak yang alami perubahan ketara seperti di bawah semenjak 🤰 ni? Jom kongsikan apa perubahan mommies di bawah😉

Ibu trimester yang mana?
587 Balas

trimester 1,scan td Dr ckp 7 mggu tp kalau ikut app ni dah 8w 2d

3rd... hum, sentiasa penat🥱 kalau boleh nak berbaring jer...

Ke2 ...byk sdh sy rasa x selesa dgn keadaan badan dan cuaca ni😂😂

4y ago

tambah tambah lagi sekarang rmco kan😂

trimeter prtma takada mood,mual jrg2,nk mla start mgidam mcm2.

2nd trimester. Alhamdullilah . Mmg rasa yeay yeay sangat hehe

Semua di atas betul😂😂😂 paling best 2nd trimester🥰

2nd tp mmg dah mcm 3rd trimester... memanjang ngantok letih

1st..cuma kadang2 rasa mual2 dan selera makan hilang..huhu

first trimester. selera kuat nak makan. pukul 11 dah lapa.

3rd. Selsema n batuk pulak menyerang. Seksa nya