CHRITSMAS GIVEAWAY: Menang Produk Dari Hasbro! Hanya Komen, Tag & Menang!

Mommies, dah ready nak rebut hadiah untuk Si Manja anda? Giveaway akan berlangsung setiap hari sehingga 30 Disember tau! Setiap hari, lain giveaway! Jadi jangan lepaskan peluang anda! Untuk Hari Pertama, kami ada Mini Ribbon Hairstyle Sunny bernilai RM89.90 untuk anda menang! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/komen-tag-menang-produk-hasbro/1765

CHRITSMAS GIVEAWAY: Menang Produk Dari Hasbro! Hanya Komen, Tag & Menang!
42 Balas

Saya ingin menang Mini Ribbon Hairstyle Sunny untuk anak saya, Qisya Humaira kerana dia sangat suka menonton cerita My Little Pony dan mendandan rambut saya.. Pasti akan lebih mengujakan bila dia mendapat sebuah mainan Mini Rabbon Hairstyle Sunny dari My Little Pony. Dengan itu, saya berharap rambut saya terlepas dari dandannya setelah mendapat Mini Ribbon Hairstyle Sunny. Bapaknya membebel menengok rambut maknya yang bertaburan gugur setelah didandan. Semoga ada rezeki Qisya Humaira nak menang. Ameen #JustImagineTheExcitement

Done ✅ Saya ingin menang Mini Ribbon Hairstyle Sunny untuk anak saya kerana anak saya sentiasa ceria dan menghiburkan seperti karakter Sunny. Anak saya sangat suka menonton kartun Little Pony kerana ianya sebuah kartun yang comel bersama kuda yang bewarna-warni serta banyak iktibar boleh di contohi dalam cerita ini seperti semangat kerjasama dan saling membantu. Tambahan pula, anak saya masih tiada si comel Sunny dalam koleksi Little Ponnynya. Semoga ada rezeki untuk Shaffia. #JustImagineTheExcitement

Saya ingin menang Mini Ribbon Hairstyle Sunny untuk anak saya kerana anak saya sangat meminati The Little Pony dan kerap menyanyi lagu OST. Pasti anak saya sangat gembira jika memenangi, saya dan anak dapat Pretend Play membantu dalam meningkatkan vocab anak saya. Terima kasih TheAsianParent Malaysia & Hasbro ❤️ @ainiwaniwan @hannamuminin #justimaginetheexcitement

Saya Ingin menang Mini Ribbon Hairstyle Sunny untuk anak saya, Sivaranjini because shes loves colorfull things and also I can create and comeout with a good idea hairstyle with your mini ribbon. Hope my girl can have this. Love for ponny. #JustImagiTheExcitement.🦄

Saya ingin menang Mini Ribbon Hairstyle Sunny untuk anak saya kerana anak saya merupakan peminat setia Little Pony. Saya percaya permainan ni akan membuatkan anak saya lebih kreatif dan berimaginasi. Jom join @miza_talib @caraleezaty_ #JustImagineTheExcitement

Saya ingin menang Mini Ribbon Hairstyle Sunny untuk anak saya kerana anak saya sangat suka kan little Pony 🤩 semoga ada rezeki untuk dia menang hadiah yg menarik ini. Bulan ini adalah harijadi nya yg ke satu tahun ❤️ #JustImagineTheExcitement

Assalamualaikum & happy holiday semua 🌼🤍 Moga ada rezeki untuk anak saya yang akan menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 2 tahun 30/12/2022. Terima kasih @Theasianparent_my & @HasbroMalaysia #JustImagineTheExciment 🌼🤍

Saya ingin menang Mini Ribbon Hairstyle Sunny untuk anak saya kerana i can do more creative with mini ribbon to my joney bunny. Unicorn lvers can make craft as unique. @naawalan_naawa @venuga_10 #JustImagineTheExcitement

Assalamualaikum & hai mommies 🥰🤗 Done follow @theasianparent_my & @hasbromalaysia ✅ Semoga ada rezeki buat penghuni rahim pertama ibu 😘🎁 #JustImagineTheExcitement

goodluck yang join contest ni..kita just happy2 je 😘👍 saya sudah pun follow ✅ig hasbromalaysia Terima kasih #theasianparents #JustImagineTheExcitement