CHRITSMAS GIVEAWAY: Check In App & Menang Produk Dari Hasbro!

Hari ke-5 sudah bermula! Mudah sahaja, anda perlu log masuk ke aplikasi theAsianparent 1 kali sebelum 28 Disember, pukul 11 pagi! Jangan sampai terlepas ya! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/check-in-app-menang-produk-hasbro/1772

CHRITSMAS GIVEAWAY: Check In App & Menang Produk Dari Hasbro!
42 Balas

Done Checkin ✅ . Done Tag 2 orang di komen post #Theasianparent di Instagram. IG id : Nblancputh #JUSTIMAGINETHEEXCITEMENT

Done tag 2 rakan dan checkin sblm 28 Disember 2022, terima kasih kerana sudi membuat giveaway kepada para ibu bapa 🥰

Done tag kawan di IG post dan check in. Nanti kita check in lagi sebelum pukul 11pagi pasa 28/12/2022

Done yeaa...Hehehe.. Memang Daily pun Check in nya🤭🤭 #justimaginetheexcitement

DONE ALL STEPS ✅ #ImagineTheExcitement if I won this for my baby! 🥰🤩😍✨

Done ✅ #JustImagineTheExcitement Liked Shared and tagged 2 friend IG : amy_no0

Done tagged and like Ig 🌼🤍🌼🤍🌼🤍 Moga menang aamiin 🌼🤍

Yeah I done my part to grab this gift. #JustImagineTheExcitement🤩

Done tag rakan di ig theasianparent! #JustImagineTheExcitement ✨

Done tag 2 rakan di ig dan check in #JustImagineTheExcitement