CHRITSMAS GIVEAWAY: Menang Produk Dari Hasbro! Hanya Komen, Tag & Menang!

Mommies, dah ready nak rebut hadiah untuk Si Manja anda? Giveaway akan berlangsung setiap hari sehingga 30 Disember tau! Setiap hari, lain giveaway! Jadi jangan lepaskan peluang anda! Untuk Hari Pertama, kami ada Mini Ribbon Hairstyle Sunny bernilai RM89.90 untuk anda menang! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/komen-tag-menang-produk-hasbro/1765

CHRITSMAS GIVEAWAY: Menang Produk Dari Hasbro! Hanya Komen, Tag & Menang!
42 Balas

Saya ingin menang Mini Ribbon Hairstyle Sunny untuk anak saya, Qisya Humaira kerana dia sangat suka menonton cerita My Little Pony dan mendandan rambut saya.. Pasti akan lebih mengujakan bila dia mendapat sebuah mainan Mini Rabbon Hairstyle Sunny dari My Little Pony. Dengan itu, saya berharap rambut saya terlepas dari dandannya setelah mendapat Mini Ribbon Hairstyle Sunny. Bapaknya membebel menengok rambut maknya yang bertaburan gugur setelah didandan. Semoga ada rezeki Qisya Humaira nak menang. Ameen #JustImagineTheExcitement