CHRITSMAS GIVEAWAY: Menang Produk Dari Hasbro! Hanya Komen, Tag & Menang!

Mommies, dah ready nak rebut hadiah untuk Si Manja anda? Giveaway akan berlangsung setiap hari sehingga 30 Disember tau! Setiap hari, lain giveaway! Jadi jangan lepaskan peluang anda! Untuk Hari Pertama, kami ada Mini Ribbon Hairstyle Sunny bernilai RM89.90 untuk anda menang! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/komen-tag-menang-produk-hasbro/1765

CHRITSMAS GIVEAWAY: Menang Produk Dari Hasbro! Hanya Komen, Tag & Menang!
42 Balas

Saya Ingin menang Mini Ribbon Hairstyle Sunny untuk anak saya, Sivaranjini because shes loves colorfull things and also I can create and comeout with a good idea hairstyle with your mini ribbon. Hope my girl can have this. Love for ponny. #JustImagiTheExcitement.🦄