Alahan ketika hamil

Hello mommies.. cuba kongsi minggu ke berapa mommies smua berhenti alahan.. sebab sya da 12w5d tapi msh alahan teruk😢 bila nk brhenti??

30 Balas

Saya masuk 18weeks baru alahan kurang. Tapi tak hilang sepenuhnya. Sekarang dah 25weeks, alhamdulillah alahan baru hilang 😂 Banyakkan bersabar ye sis lain badan lain alahannya. Take care sis semoga sis & baby sihat 💚

2y ago

welcome sis. hahaha saya dah nak masuk 3rd trimester alahan dah hilang. cuma skrg kerap heartburn hahaha tak tenang rasanya 🤣