Mommies cuba share berapa berat badan naik masa hamil? Especially yang takde alahan makan

7 Balas

1st tri berat turun tkde alahan Ap2 tp turun lh 3kg mcm tu. 2nd tri maintain. 3rd tri tiap 2w naik 1kg. Tp maintain myb sbb jaga mkn. Sangkut gdm 😅

macam mana nak naikkn berat badan . saya baru trimester 1. berat turun mendadak dkt 7kg lost . asyik muntah saja

70kg-74kg...bersalin 34 week,lps pantang 62kg🤭...alhamdulillah,x de alahan,semua bnda blh mkn😅

dulu masa mengandung, naik 20kg hahaha

42-54kg masuk 39w5d naik 12kg je...

Naik 20kg sampai kelahiran anak.

setakat 38w5d ni dah naik 11kg