Alahan ketika hamil

Hello mommies.. cuba kongsi minggu ke berapa mommies smua berhenti alahan.. sebab sya da 12w5d tapi msh alahan teruk😢 bila nk brhenti??

30 Balas

sy masuk 17 minggu baru hilang sikit demi sedikit alahan teruk. sekarang tgh fight utk kawal nafsu makan saja . Risau berat naik mendadak time raya ini 🤣

2y ago

😅😅 syukur la sis.. nafsu tu da ada blk.. yg msh alahan ni susah sngt.. dia pnya memilih makanan tu lain mcm.. penat dia tu x boleh bwa bincang.. byangkn yg rasa lapar sngt, tpi x tau nk mkn apa.. sbab smua x nk masuk..😂😂last2 minum susu je la..