Kurang berat badan

Hi mommies,, boleh tanya macam mana cara nk kurangkan berat badan x? Sy dah 33 minggu. Dah kurangkan makan tp berat makin bertambah. Risau la saya. Nurse n doctor pun jd risau dah. Thank you

8 Balas

berat mmg akan naik awak walaupon kita dh control makan.. mcm sy masa 1st pregnancy.. nk dkt hujung pregnancy tetiba berat naik mendadak misi kk bsg.. 70kg mcm tu..tp masa last checkup dkt kk before delivery berat turun 65kg mcm tu..misi kk terus okay awak.. skrg 2nd pregnancy berat xnaik pula..mula2 bukak buku berat 55kg smpi skrg dh 24weeks berat dok maintain 54kg😅😅