Berat Badan

macam mana nak jaga berat ya time mengandung? dah kurangkan nasi lbh kn lauk tp berat still naik. 22w tapi berat dh 50kg nurse dh bising surh jaga makan

2 Balas

Amalkan pemakanan yang sihat. Diet suku suku separuh is the best👍Elakkan processed food, junkfood, fast food. Nak tinggalkan terus lagi bagus😊. Control sugar intake too. Amalkan real food.

selain kawal nasi, makanan lain pula camne? ada ambil makanan manis/bergula tak? kuih kuih ke, chocolate ke

6mo ago

ya saya kawal manis kuih muih seminggu skli je itu pun sikit buat rse. coklat tak amik. mungkin saya kne cut terus gula.