MACAM MANA NAK DIET DURING PREGNANCY?😭

Hi semua! Berat I dah capai 50kg today. Doctor I dah tegur and allow me naik berat badan 1-1.5kg shj sebulan. Berat I dari 44kg dah 51kg sekarang (6-7 months pregnant). Tolong bagi I tips diet. I macam suka la makan masa pregnant ni 😭 I nak diet and nak kurangkan berat badan. Tolong bagi tips pls. Thank you!!

1 Balas

during pregnancy xblh loses weight, it will affect your fetus. what can u do is control the weight..dgn cara mkn sikit2 tp kerap. kurangkan yg manis2.