Kurang berat badan

Hi mommies,, boleh tanya macam mana cara nk kurangkan berat badan x? Sy dah 33 minggu. Dah kurangkan makan tp berat makin bertambah. Risau la saya. Nurse n doctor pun jd risau dah. Thank you

8 Balas

Sy naik mendadak juga walaupun dah control makan. Jalan x boleh banyak nanti kaki bengkak. Sbb penah jalan2 kat ikea. Sekali bengkak. Tny doktor juga. Doktor kata ikut immune seseorang x semua org boleh jalan banyak mcm tu. Doktor remind banyak kali suruh rehat. Tp bila rehat saja boring sgt2. Bila masak diri kejap pun kaki bengkak😭