Cara Ransang Pergerakan Baby

Mommies, boleh kongsi tak macam mana cara mommies buat untuk meransang pergerakan baby dalam kandungan. Sy perasan baby sy jenis aktif waktu malam masa saya tidur. Siang kurang aktif. So dah kena start buat kiraan pergerakan baby ni, risau pulak kot dia banyak tidur je di siang hari.

14 Balas

kacau baby sis.. saya suke kacau kalau xde rasa tendang time siang dia sedap sggh tido...

4y ago

Sy perasan kalau sy baring mengiring dia akan gerak. Tp tu lah, kat ofis nak baring kena pi baring kat surau la kejap jawabnya.