Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 1 (17 november 2022) semoga rezeki anak pertama ibu terbentang luas dan mencurah-curah... Semoga anak ibu bertuah untuk mendapat hadiah dari Babyhood ini... Ibu x mampu untuk membeli barangan mahal, tapi ibu berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk anak ibu... ❤️

2y ago

Hari ke 7, 23 Nov 2022, Untukmu ank ibu, makin hari ibu rasa ada tendangan darimu anak... Walau lemah lagi, tpi ibu rasakan ia.. Hebat anak ibu.. Ibu doakan kamu sentiasa sihat, dan kuat untuk hadapi segala rintangan... ❤️