Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 1 (14 Nov 2022) 🌻 Its amazing how we human capable of loving someone that we’ve never met yet so dearly, my firstborn 💞 Counting weeks to meet you, through our Babyhood together 🤍

Hari 1 ➡️ 3 Disember 🫶 Indah sungguh senyum si comel, Tiap hari tak jemu mengomel, Produk Babyhood berkualiti tinggi, Moga ada rezeki untuk kami 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Day 6 [ 22 November 2022] Baby cot dari babyhood ni bagus - bagus. Banyak jenis & bentuk. Harap rezeki untuk ank no 2 saya kali ni, Amen. #TheasianparentMalaysia ❤️ #BabyhoodMalaysia ❤️

Hari 1 (15 november 2022) First time dengar jenama ni, dan pertama kali juga tengok babyhood ni. ya Allah cantiknya! Ni kalau anak saya dapat mesti dia suka. Semoga ada rezeki anak😍

Hari 1 (12/12/2022) Semoga saya ada rezeki. Dah nak masuk 35 weeks, masih lagi mencari barang baby and baby cot. Tak pernah try lagi barang babyhood but would really love to try it out ☺️

Day 2/17-11-2022 Hari jadi ibu kesayangan yg ke 61 tahun.🥰 Semoga Latipah Bojeng dipanjangkan umur & bersama2 melihat kami membesarkan kedua2 puteri saya, Sofea Alina & Sara Alana. Amin

Day 1 [ 17 November 2022] Saya memang sedang mencari tempat tidur untuk baby ke - 2 saya. Semoga rezeki berpihak kepada anak saya. #TheasianparentMalaysia ❤️ #BabyhoodMalaysia ❤️

Hari ke 5 ( 21 November 2022) Terus kekal positif, cergas dan cerdas agar kesihatan diri mommy dan baby terjamin. Moga rezeki kita menang produk dari Babyhood. Semangat ibu-ibu semua! 🌹

Day 3 [19 November 2022] Kalau lah baby cot ni rezeki anak no 2 saya. Saya nak kongsi kelebihan baby cot ni pada kawan-kawan saya. #TheasianparentMalaysia❤️ #BabyhoodMalaysia ❤️

Hari 7, 23 November 2022 😊😊 Semoga ada rezeki utk ank saya, dah lama aim nk beli tapi belum mampu, ank da umur 5 bulan tpi xde katil sendiri lg, risau abang dgn ayah dia tidur lasak