Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

hari 1 (17/11/2022) hai!! moga saya terpilih. cantik sngt katil tu ❤️😍😍 terima kasih TAP. memang hari2 log in sebab TAP selalu ada info berguna untuk first time mummy mcm saya.

Hari 1 (17 November 2022) semoga saya berjaya utk menang dalam contest ini..saya seorang ibu yang agak muda dan menpunyai seorang anak yang comel..jika ini rezeki anak saya alhamdulilah

Hari 1 (9 Disember 2022) Dihari Jumaat yang barokah ini, semoga menjadi rezeki anak pertama saya untuk memenangi hadiah dari Babyhood…aamin #babyhoodisthebest#theasianparentisthebest

hari 1 (26 november 2022) semoga rezeki untuk anak saya yang bakal lahir tak lama lagi,saya dah follow babyhood dah lama dah,semoga babyhood&theasianparent malaysia semain berjaya...amin

Hari 1 (18 November 2022) Semoga Allah membukakan pintu rezeki buat kami sekeluarga untuk anak yang pertama ini❤️🤲🏼 Aamiin. #babyhood #theasiaparentmalaysia #theasiancommunity

Hari 1 ( 17 November 2022 ) Semoga ada rezeki buat anak sulung saya yang baru berusia sebulan , semoga dimurahkan rezeki buat babyhood juga. saya dah follow #THEASIAPARENT MALAYSIA & #BABYHOOD

2y ago

Hari 2 ( 18 November 2022 ) dari awal kehamilan sehingga baby lahir hari² buka app #THEASIAPARENT MALAYSIA .. Semoga ada rezeki buat baby saya dari #Babyhood

Hari 1 : 15NOV2022 Setiap saat awak berada di rahim Ummi, setiap saat itu la sayang Ummi terhadap awak semakin bertambah sayang. Semoga ada rezeki awak sayang untuk menang hadiah ni.

Hari 1 - 15/11/2022,Selasa Hari 2 - 16/11/2022,Rabu Hari 3 - 17/11/2022,Khamis Hari 4 - 18/11/2022,Jumaat Hari 5 - 19/11/2022,Sabtu Hari 6 - 20/11/2022,Ahad Hari 7 - 21/11/2022,Isnin

hari ke 2 (15/11/2022,Selasa) jika ditakdirkan menjadi rezeki.,ku tadahkan kesyukuran pada ilahi.,tidak kisah mana yg diberi .,ku terima dengan senang hati .,moga da rezeki buat baby

Hari 1 17 November 2022 saya log masuk. Terima kasih The Asianparent Malaysia sudi kenalkan produk dari Babyhood. Semoga ada rezeki saya dan anak saya. Baby November is coming soon.