Nak meluah perasaan

Hi mommies, Anak saya baru sebulan lebih. Masa lahir2 kulit dia cerah, saya and husband pon memang kulit cerah. Mungkin sebab jaundice dia lama sampai 3 minggu jadi kulit dia memang nampak gelap. Masalahnya saya tak kisah pon bab warna kulit anak ni tapi dah kalau hari2 orang nak hentam tanya kenapa gelap fed up pulakk saya. Sedih rasaaa anak sendiri kena skin shaming ni, memang baby ni nak kena kulit cerah je ke 😌

38 Balas

abaikan ja sis..anggp ja mcm angin sepoi2 yg lalu...jgn fkirkn sgt....kasi biar jaa org mlut bgtu...yg pnting anak seht mbsar....

sy pna bgtu lhr baby gelap bla dh besar akn cerah jg dia lg y kulit bersih putih sbr jak y pnting ank mbesar dgn siht 🤗

jgn rsau sis.. nant kulit bby akan cerah blek.. mlut org nie susah sikit.. ade je yg x kena.. anak dyirg je yg helok..

InshaAllah sis biasanya kulid ni bila anak membesar akan berubah sis. Semoga dipermudahkan Segala urusan sis 🤲🏻

klu time lahir cerah,mmg lama2 akan bertukar warna kulit bby.tp abaikan je sis,ti lama2 ok ar janji sihat

sabar.. anak pertama sy mcm tu juga.. now da 1 tahun 7bulan.. cerah dah kulitnya.

huhu..dengar dan biarkan je la kalau sy..yg pnting anak membesar dengan sihat..

nanti bsr skit akan cerah balik tu