Hi , Saya nak Tanya baby saya lahir cerah tapi selepas berapa Hari kulit jadi gelap

Adakah dia Akan cerah balik dia nak masuk tiga Bulan tapi kulit gelap

2 Balas

Aku pun bgtu ..pas lahir putih sangat setelah berhari hari .baby pun kulit nya hitam sangat tapi alhamdulillah masuk 1 bln kulit dh putih kembali

sudah beberapa bulan..kulit bayi puan still gelap ke?

3y ago

Sy bukan penanya soalan ni tp kalau tgk adik sy sendiri (masa lahir kulit cerah putih merah merah, lepas 3 hari dah bertukar gelap) sampai skrg umur dia dah 21 tahun pun still gelap 😅