baby meneran

hi mommies, anak saya baru 20 hari tapi saya kesian la dengan dia tiap hari meneran sampai muka merah. kadang berak taik banyak kadang takda. adakah itu normal untuk baby meneran? ada cara tak untuk saya tolong baby saya?

2 Balas

anak buah saya meneran smpai merah muka n jatuh air mata hdung asyik kembang2 jer jika meneran walaupun najis kdg bnyk kdg tak bnyk 🤭. normal je tu ..dari lahir smpai skrg tabiat tu ada..skrg dia dh 1 tahun 4bulan ... mlainkan kalau najis bby keras dan sembelit ataupun ada darah bleh trus prgi kk

Normal. Anak saya kuat sangat meneran sampai merah2 muka. Orang tua2 cakap meneran daging. Maksudnya nak membesar lagi 😆