Baby 23hari teran berak sampai muka merah

Nak tanya normal ke baby meneran smpai muka merah pdhal masa dia lahir haritu dia senang je berak sekali kentut , dh masuk 20hari ke atas nampak mcm susah plk nak meneran tp kadang najis kelua elok je mcm biasa . Kadang je kelua seketul dua kuning tp melekat

2 Balas

anak saya mula² pun mcm ni, tpi skrng bila dia mula nk teran..saya cuba pegang sambil buat mcm mencangkung tu. alhamdulilla senang skrg dia berak...siap pakage kluar kentut skli🤣🤣🤣

saya rase normal..kalau org tua dulu² ckp baby meneran sampai muka merah tu sbb dia meneran isi,maksudnya baby nak membesar la..

1y ago

yg itu sy xpastila sis..mungkin jgk kot