25 minggu...

mommies ade tak sesape pengalaman kepala baby dlm 25 minggu ni dh turun...doktor nasihatkan standby je...ade sesape berpengalaman x?? selamat ke jika baby lahir 25 minggu??

32 Balas

bersalin awal tu x pasti, tp bb dh stanby di laluan mmg ada tp xdelh bersalin awal. masa tidur try tggikn kaki skjp.. buat tiap2 hari.. dh 30w+ mcm tu bolehlh bersedia. bukn apa bersalin awal ni byk risiko.. imuniti bb x kuat berat x cantik.. nti kena tahan wad..mcm2lh?..so just tc