25 minggu...

mommies ade tak sesape pengalaman kepala baby dlm 25 minggu ni dh turun...doktor nasihatkan standby je...ade sesape berpengalaman x?? selamat ke jika baby lahir 25 minggu??

32 Balas

Saya. Baby mmg ke bawah pastu sy sakit celah kangkang nk jalan x boleh. Sy jumpa bidan umur 97 (ex nurse ) jugak dlu. Dia tolg betulkan alhmdulillah baby da naik and sy da boleh jalan dgn baik. Seksa 26mggu da berakhir ☺️

2y ago

sy naikkan sndiri....klau sy rasa bby mcm dh trturun,mmg sy baring sapu minyak klapa dara pastu urut pelan2 bgi naik blik..