pantang sendiri

Mommies, ada tak tips nak pantang sendiri. Mak kerja so tak boleh tgok selalu, and nk g rumah mertua pulak segan ipar semua lelaki takkan nk duk terperap dalam bilik je.

1 Balas

Husband ad x time pantang sndr tu... Blh je pantang sndr awk tp klau blh 2week slps bersalin tu jgn la buat ap² pon kje n after tu rasa dh kuat blh buat but kne slow²... Buat yg ringan² je dlu... Sy pon pantang sndr but dijaga sepenuhnya oleh suami