1st pregnancy.

Hi mommies. Ada sesiapa dah ada pengalaman bersalin? Mommies semua bersalin pd minggu keberapa? Tgok dekat facebook byk yg bersalin awal dri due. Tu pun yg ada problem. Tpi saya xda problem dri first pregnant smpai skrg 33weeks. Nervous je kalau tetibe kena bersalin awal. mcm tak ready lagi ni hah?

12 Balas

Sy bersalin awal dr due.. by czer Kndungan dan sy xda apa masalah.. just bby nk keluar awal kot sbb sy aktif berjalan round shopping mall hahah .bby lahir 36weeks. Tru czer sbb bby songsang melintang.

5y ago

Owh.. Sy pon aktif berjalan round shopping mall ni.. Now at 32 weeks dah.. Alhamdulillah, xdak issue ape2 dr awal pregnancy.. Sis deliver awai sbb ape ye?