Buasir luar

Hi mommies.. ad sesiapa 3rd trimester ni ad problem buasir, bengkak teruk smpai sakit tu tak? Ad petua nk hilangkan cpt tak? Sye da buat sitzbath tp bengkak yg sakit tu x hilang pun.. pastu masih blh bersalin normal kan mcm ni?

3 Balas

bolehhh je bersalin normal. Sy masa anak first dpt normal. Buasir luar tp tkde la besar sgt. Tapi mmg ade

sya pun tgh alaminya awk..lepas tue Tiber da drh kuar masa teran buang air bsr..

xde pengalaman la