Anak 5bulan taknak menyusu belah kiri

Hi mommies ada ke yang macam baby saya? Anak 5bulan tiba2 taknak menyusu sebelah kiri. Bila cuba paksa sikit terus menangis. Kalau dapat pun sekejap jer. Tapi belah kanan elok jer menyusu hahahah adui 😅

2 Balas

Cek puting tu, ada kerak ke. Marmet juga payudara . Jika tak ok jugak, dapatkan bimbingan drpd nurse penyusuan di KK atau kaunselor penyusuan bertauliah

saya macam ni jugak lepas tu saya try tuam area payudara tu baru baby saya menyusu macam biasa semula.. dia macam puting kita tu tersumbat kan..?