Baby df menyusu

Hai saya nak tanya .. Kenapa anak saya suka minum susu sebelah kanan je eh ? Sebelah kiri dia taknak . Adakah sebab susu belah kiri saya kurang ? Tapi saya pum ada ja susu .. Sungguh sungguh dia tolak susu belah kiri ni hmm ..

3 Balas

Saya bagi anak susu bf dua2 belah tek, tetap jugak besar sebelah. Padahal anak okay je minum susu dua2 belah. Tpi lantaklah sebab kalau ikut pengalaman anak 1st , nnti dah 2-3 tahun tek kembali sama dua2 belah.

awak try je paksa bagi dia minum susu juga ,takut breast besar sebelah la.

7mo ago

saya dah paksa tapi dia tolak takmau mau .. last kena pum jgak sebelah kiri .. memg nampak besar sebelah dahni hm

nanti tek jdi besar sebelah wehh, baik bagi dua2