Flat head belah kiri

Baby baru masuk 5bulan, kepala dia flat sikit sebelah kiri sebab kerap nak menyusu belah kiri je, jadi tidur malam pun kepala dia ke kiri je, bila ubah kepala terus terjaga, dia tak suka bantal jugak.. what to do.. help me☺️

3 Balas

sis xpayah ubah kepala dia,rsanya posisi sis boleh d ubah.supya dia ikut susu sis.Dan posisi bdn sis.

2y ago

Baik2 sy cuba tq sis

baby sy masa 4 bulan pun flat head jgk. lps tu sy tukar posisi. skrg kepala dia dah oke.

2y ago

skrg 5b7h dah. sebelum ni kepala dia flat belah kanan. lps tu sy tukar posisi tidur belah kiri selama 2 mgu. lps pada tu tiap² hari sy tukar posisi tidur. skrg dah membulat elok je.

Yeee sy mengalami masalah yg sama😖