Nipples sakit

Nak tanya kenapa nipples belah kiri sakit bila baby menyusu ? Nipples tak pecah pun. Dah 2 hari sakit bila baby menyusu. Sentuh pun sakit tapi tak bengkak. Normal je tapi tulah sakit. Baby pulak suka menyusu belah kiri je , sedangkan belah kanan banyak susu.#bantujawab #firstmom #SeriusTanya

1 Balas

Dah check dengan teliti? Saya pernah nipple sakit. Sekali imbas tak nampak apa2 luka atau crack. Bila saya check betul betul ada little tiny cut.