baring mengiring

mommies 😭 ada effect ke kalau baring sebelah kanan? sbb kadang2 tak selesa nak baring sebelah kiri. saya baru je masuk second trimester 🥺

6 Balas

takde effect pape pun kalau baring mengiring belah kanan. asalkan bukan baring terlentang nanti pressure dekat baby

saya pon tido selalu baring belah kanan , ikut keselesaan baby😂 taksemestinya baring belah kiri

Blh ke kiri@kanan cuma jgn tido [email protected] bantal bwh perut best tido

biasa sya baring ke kiri, kdang nak jga ke kanan tapi tkut plaa,klau melentang lagilh tak boleh kan.

3w ago

ooh,, okey2 selesalh sikit klau boleh kiri kanan tu, ganti2 je

saya bantai je kiri kanan, kdg terlentang.

3w ago

sya pun sma.. ni dh nak masuk trimester ke 3..kiri kanan mana² jer..pastu bilang bangun terlentang 😅

okay je awak mana mana pun. takde apa apa effect.