posisi baring ibu mengandung

Assalamualaikum Saya nak Tanya, boleh Tak kalau saya just baring mengiring sebelah kanan sahaja? Sebb Ada baca baring hadap belah kiri lebih baik untuk bayi. Cumanya setiap Kali Saya baring belah kiri lama2 kaki rsa sakit, pinggang semua sakit n tidur pun xlena. Bila hadap belah kanan, cepat je terlena. Thank you yang sudi menjawab soalan Saya. ❤️

1 Balas

biase nye suke ngiring ke kanan nie baby girl .. sbb first anak pon sy mcm tu 😆 tp wallahualam .. try your best untuk alternate .. sbb kalau ngiring ke kiri is easy tok baby dpt bekalan darah dr ibu .. cume kene thn sikit .. bile x leh thn then ubah lg posisi tdo .. nnt bile da sarat .. lg ssh nk dpt posisi tdo y lena .. tp sabar la ya .. ☺️

3y ago

Ok. Baikk. Tq ya sis ❤️