baby kicking..

Asal yea kalau baring mengiring sebelah kanan baby banyak gerak,tendang dan menggeliat sana sini..tapi klau sebelah kiri senyap semacam je.?..boleh kira pergerakannya tu..

14 Balas

Saya sntiase barig sebelah kiri jew..klau pusig knan just skjp jew,ps 2 kiri blik..bby alhmdulillah alwys aktif brmain🤗😉

5y ago

Aah..mknenye bby niy xsbr2 nk kua tgk dunia lua..hihihiii

Sy tgh alami skrg😂😂 ,, baby xduduk diam ,kaki tangan dia terasa sgt pusing sblh kiri, kanan sama ja,, hahaaaa #34w

5y ago

Haha..saya 28w ney pun sis naik turun tangga mcm nak semput..jalan pun dah mcm penguin..😆😆..

Kadang dia xsuke kita baring position sebelah tu..sy lun selalu..klu die dah tendang2 tu sy beralih la..😅

5y ago

Yuppp baby boy memang aktif sgt..tp sy xsure la baby girl aktif ke x. Sbb sy pun baby 1st kn..xade xperience lagi baby gitl..tp kwn2 la ckp gitu..

Sme la sis... Kdg tu tetanye, knp die xsuke duk seblh kiri ni.... Rse mcm kosg je prut belah kiri... Hehehe....

5y ago

Dia suka tu sebab tu senyap je..kalau tak suka..mula laa geliat sana sini..😅😅

Wahhh.. Sy pye belah kiri..ble bring trsa gerak2.. Tp prut jd berat n kte xslesa.. Sllu sy akn lwn arus. Hehehe

5y ago

Lawan arus je sis..kadang kalau sebelah kanan tu selain baby gerak geliat sana sini..ulu hati pun rasa mcm full semacam..😁

Sma mcm sy sis..sblh kiri diam..sblh knan..byk pulak grkknnya😅😅now 28w5days

5y ago

Welcome..😍😍

Sama lah, mengiring belah kanan active sangat ingatkan sebab memang kaki belah kiri hehehe

5y ago

Haha..walaupun dah enak tidur belah kiri tu..automatik putar belah kanan..tu yg kadang terjaga tengah malam sebab baby asyik tendang je..😅😅..

Ikut kselesaan.. kadang penat kanan.. ke kiri.. wlapun tidur.. tjaga dbuatny.. 😊😆

Wahh nak dpat baby girl kot... Sbb sya pun suka tdo belah kanan lgi selesa...

5y ago

Betul ke sis..😊..waa..tak sabar nya nak scan hujung bulan ney..kot2 baby girl..cucu2 atok nenek ramai dah baby boy..

Ye sy pun mcm Tu jg.. selesa belah knan tp nurse ckp baik tdur belah Kiri... Hurmm.

5y ago

Kita ikut je..apa yg terbaik kan..saya kadang2 je curi masa sendiri tido belah kanan tu..kalau dah rasa mcm semput tu beralih semula ke arah belah kiri pula..ikut keselesaan ibu2 juga..😊