Spotting & Upt Samar2

Hi mommies, 3 hari lepas ada keluar darah kaler coklat tp mmg sikit gila. Ingatkan period la. Pastu hari sepatutnya period tu tak period tergerak nak test upt. Lepastu naik dua line. Cuma samar2. Keesokan nyq test lg td takut upt salah ke apa kan and sama naik dua line. So tk pasti la ni kira pregnant ke tak

Spotting & Upt Samar2
11 Balas

😊 Tunggu lagi 2 3 hari, check semula or P klinik. 😊 semoga dipermudahkan segala urusan sis 😉

5y ago

Kalau nak, boleh je p klinik swasta. Boleh check upt & scan terus. Boleh tau dah berapa weeks 😊😊😊

Kawan sy mcm sis jgk. Alhamdulillah positive. Anak dah nak masuk 2 tahun dah 😄

Thniah sis.. Preggy tu.. Jg mkn dan jgn angkt berat2..

+ve tu.. Jaga mkn mnum.. Pergerakan semua

Positive tu insyaallah

Pregnant.tahniah

Tahniah sis ❤

prgntla tuu..

tahniah sis

Pregnant tu