Test upt double line samar2

Assalammualaikum hi mommy2 nak tanya kawan saya dah 2 bulan delay period , pagi tadi kawan saya test upt katanya naik double line tapi samar2 boleh pinjam mata mommy2 tk untk kepastian

Test upt double line samar2
1 Balas

kalau dah 2bulan delay better pegi scan terus. saya dulu pun mcmni 3kali test dlm minggu yg berlainan 3² tu samar². last² pegi scan dah 11w.

2y ago

ya saya pun awal² mengandung payudara tu sensitif sangat, sbb baru berapa bulan kahwin, ingatkan tu masalah hormon jelah. takpe scan je dulu kalau ada apa² masalah at least boleh buat rawatan awal & boleh elakkan makan makanan/ubatan yg mungkin memudaratkan janin.