35w1d

Hi mommie.. Saya skrg 35w1d dan perut kerap keras bila ptg2 time gini jam 3pm 4pm smpai la ke mlm. Kenapa eh? Blh bg tau knapa ker ibu2?

1 Balas

Nak dekat bersalin tu..its normal.download contraction app ni.nanti setiap kali rasa sakit perut mcm nak berak u tekan tu then stop bila hilang rasa.app ni bagus. Bila first time i rasa contraction i guna ni,then dia kira la..terus dia suruh pergi hospital.i think maybe dalam 1 ke 2minggu nanti u akan beranak.☺