Rasa sakit senggugut

Hai mommies..saya skrg ni 35w1d, 2-3 hari ni kerap rasa sakit mcm senggugut. Is it normal?

3 Balas

sentiasa pantau kekerapan sakit tu. jika makin kuat makin cepat dtg. g hspital. Sy bsalin 35w6d 🤗 Sy pun mula² mcm awk. Sy tdk tahu ingat kn false contraction. sya tahan Dari malam smpai esok pagi makin sakit. makin x tahan Sy g hspital. ank da berak dlam perut

Kalau sakit tak boleh tahan & kerap better pergi pac sis. Kita ni tak tahu apa jadi dkt baby dlam tu

Brixton Hick maybe