Tolong jawab mummies

Hi mommy semua , sy late period cun² 1 week harini .Pagi td i ada rasa cramp bahagian perut rasa mcm sengugut lepastu selepas tengah hari i pergi kencing and ada keluar darah sikit campur lendir .Then petang ni dalam jam 5 mcm tu i pergi tandas lg untuk kencing ada keluar darah masa i kencing , nak cakap banyak tak jugak nak cakap sikit sangat pun tak.So i stress fikir benda ni , adakah spotting ni implantation bleeding atau period biasa sebab sy punya period irregular.Beberapa hari sebelum ni i ada rasa xselesa bahagian payudara , cramp bahagian perut and betis.Skarang ni rasa xsedap badan pulak . Mommy tolong jawab .😭#bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

Tolong jawab mummies
2 Balas

Sy pulak lendir putih kental + coco sikit . Tkthu ape . But skli je dia kluar . Period pun delay 5hri

7mo ago

dh cuba upt test ke sis ?

Period

7mo ago

sebab baru² je ni td i pergi check balik pad memang ada darah tp bukan mcm darah period , warna dia lebih ke pink² lepastu ada coklat sikit.And yg ni lebih cair dari darah period sebelum ni.