Susu meriah

Hi momiesss saya nak share sikit ada tak yang susu dia dah semakin sikit walaupun baby baru beberapa bulan? Saya nak saran kan minum air ni results dia sangat cepat 🥰

Susu meriah
15 Balas

dah beli kat shopee tggu sampai. tp try tablet vital mom pon ok jgk susu cepat refill. anak makin besar ni makin bnyak susu dia isap

Hai. Okay mommy. Tapi better rebus sendiri sebab bila sachet macam ni kandungan gula nya tinggi

1y ago

Ada masa saya rebus sendiri 😊 ada masa saya minum yg ni

ok, tq sis share. lps bersalin sya dpt kn. sbb sya seorg ibu yg bekerja. xde masa.

Terima kasih sharing..Beli di mana ya tea ni?

1y ago

Boleh cari kt giant or super market lain 🥰

jazakillahu khair share mommy.

thanks sis!

Sdp ke sis apa rasa dia

1y ago

Sedap rasa buah longan🥰

bby dah brapa bulan sis?

1y ago

Baru masuk 2 bulan

try yg ni..

tq info