tak nak susu botol

Bagi tips sikit. Anak dah 7bulan. Cmne nak ajar dia minum susu dalam botol. Sebab saya baru dapat kerja. Sebelum ni baby full bf direct. Macam2 puting dah try dia xnk juga minum.??

1 Balas

Saya pun macam sis dlu. Full BF & tetiba dapat kerja. Saya takda tips banyak, tapi cuba puting yang betul2 similar dengan puting ibu. Macam suavinex zero zero/comotomo/hegen PCTO. Alhamdulillah, baby saya sesuai comotomo