Susu badan keluar sikit baru 11 hari bersalin.

Hi ibu-2 saya first mother nak tanya memang susu selalunya keluar sikit ke ya ? tak sampai 1 oz pun kalau saya pam susu , masa 3rd day lepas bersalin susu sangat meriah sekali pam dapat 3oz skrg ni kalau pam pun dapat 1 oz je. Saya terpaksa pam buat stock sebabnya sekarang baby saya kuning tinggi and baby saya tak serasi minum susu saya lagi naik kuning dia , doc suggest saya bagi susu formula dahulu dah okay kuning anak baru continue minum susu ibu.#pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

dah cuba marmet n tuam dgn hot pack? waktu pam brp jam skli? stiap kali lps pam marmet x?

Kene jaga jarak mngepam, 2-3jam, tkleh jarak jauh