Siapa sini suka minum susu?

Selamat petang semua pengguna👋🥰 Siapa sini suka minum susu ya? Susu apa yang korang minum and kenapa?😋 Tak kisahlah minum waktu pregnant je ke, minum memang sebab suka ke atau memang minum sebab dah menjadi kebiasaan dia pon🥛 Cuba share sikit susu apa yang best? Min susah sikit nak telan susu ni. Kot boleh try lepas ni 😆

Siapa sini suka minum susu?
242 Balas

suka susu coklat tapi time mengandung ni katanya tak bagus jadi belajar minum susu putih. masa 1st trimester cuba Dutch Lady Low Fat tapi rasa nak muntah maybe sebab tengah alahan. terhenti sekejap tak minum. lepas tu sekarang tukar minum susu HL Low Fat pula rasa ok dengan tekak. just nice. biasa susu putih memang tak minum even tak pregnant. sekarang rasa ok ja 1 cawan minum sekaligus ja. bila beli pun kadang 3 kotak besar terus.

sy memang penggemar susu dari kecil sampai skrg.... dulu suka smua jnis susu... xp... sekarang da x boleh minum ikut suka hati da...sbb sy preggy ada gdm... pakar pemakanan suruh sy ambil susu HL saja... huhu susu itu je yg elok untk yg ad gdm...

saya memang suka susu. cuma bila mengandung ni xnk susu manis sgt. pilihan saya hanya lah susu HL walaupun dh dpt byk sample free susu tapi semuanya tekak xsuka. sbb ada campuran perasa vanilla, coklet dan strawberi..

saya minum susu Wildan.. Susu Kambing kurma.. sewaktu sy pregnant tahun lps... walaupun sy bersalin awal sbb kena covid stage 5 n baby pramatang... alhamdulillah Baby sihat hasil dr minum susu wildan ni..

HL dan Farm Fresh. Susu untuk ibu mengandung juga pun ada brand lain. Dua tu pregnant smpai sekarang. Rotate both brand ada mcm2 flavour so tak rasa muak #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Susu farm fresh paling saya suka jika dibandingkan dgn semua jenama di atas. Rasa pure susu tanpa rasa/bau hanyir etc. Rasa ringan & lembut shj. Saya tak suka susu rasa manis mcm hl.

sy mnum susu c2joy sebelum pregnant lagi..until now sy consume c2joy shri 1 sachet sbb sjk pregnant xblh mnum susu byk..nk trmuntah..susu farm fresh kurma pn sy mnum

Masa pregy saya suka Susu dumec mamil mama. Susu tu je yg boleh telan. susu lain saya rasa loya 😅. kalau tak pregy,saya suka susu dutch lady yg coklat dan HL 😁

Sy tak suka minum suau dan mesti akan muntah walaupun tak pregnant. Tp 1 je yg boleh masuk ikut tekak sy, susu marigold HL. Utk yg plain tu je.

Dah biasa sebelum tidur minum susu dr sblm pregnant...sy suka susu everyday bancuh panas2...tidur tak terganggu kalau mnum susu sblm tidur