Pelik..

Hi momies..spa ada pengalaman.. Baby dlm perut ada p'gerakan pelik.. Serupa mcm dengupan jntung tpi kuat.. Smpai terasa bila sentuh perut.. Lgipn jntung baby bkn dekat dgn kulit perut sy pn.. Jdi sy pelik p'gerakan y ni.. B'detak2x.. X selalu juga.. Cma akn ada msa terasa detakan tu.. Detakan tu.. X cepat..x juga lmbat..dlm 10 hngga 15 kli detak..akn hlg juga.. Momies ada pengalaman mcm ni..?? Sy dlm 29w skg..

23 Balas

Ada rasa mcm dia ketuk2 perut tu ka? Sy pun rasa,ada,prgerakan pelik c baby ni.. entah la,tu kaki dia atau tangan dia.. tapi mcm dia ketuk berkali2 dalam tempoh yg cepat.. takut jg ada apa2 dgn baby.. itu kalau sy tidur mengiring samada kiri atau kanan.. mcm tu la lagaknya

5y ago

Owhh.. mcm tu.. 😂😂 hahah.. rupanya baby sedu kan.. ya lega sikit lepas dah tau.. 🤭🤭 nasib ada juga yg alami mcm sy rasa.. sama la tefikir takut bany tesepit..😂baby mgkin x suka bila tidur mengiring mcm tu.. alamak.. kalau katil sy tu dah lah keras, kalau letak bantal kt tmpt dia ketuk2 tu lagi dia x selesa agaknya..