pelik nye saya rse

kandugan sy dh 20 minggu tpi smpai skrg sy mcm x dpt rse lgi grakan ank sy..normal ke ehh tpi bile scan docter ckp bby ok jntung normal....🤔

4 Balas

Normal tu awak. Sebenarnya baby bergerak je dalam rahim, cuma mungkin awak tak rasa lagi. Macam saya, 20 weeks lebih baru start rasa pergerakan baby. Tapi Alhamdulillah, baby sihat wal afiat dan normal. Setiap ibu tu berbeza experience dia. Ada yg lambat rasa pergerakan baby, ada yg cepat. Jangan risau je, dan semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sis kalau ank first nk rsa tndgan tu mgkn kandungan 20minggu ke atas... sbnrnya baby dh grk cuma mgkn kita tlps pndg.. Alhamdulillah sya dpt rsa baby grk..

mybe dah gerak sbnrnya tp awak xperasan...nt dah start awk blh rsa, awk nak tdo pun baby ajak main

Normal. Tunggu 28w nti rasa la sis sbb kena tanda baby tendang 10 kali hari hari