baby mengeras dkt atas..due bulan 10

Hi ibu2..ada x yg due bulan 10 nnt..sy due 13.10 ni..sy nk tny normal x kalau bby mgeras kta terasa lebih senak dekat bhgian atas perut smp kdg2 sy rasa mcm lemas..atau mmg kalau baby mgeras akan rasa atas perut bkn bhgian bwh..ktka bby mgeras sy akn perhtikn perut sy n mmg baby betul2 keras dekat ats bkn dkt bwh..knp ye mcm tu

2 Balas

sy pun due bulan 10. mcm sy pulak baby dh start mengeras tp more pada belah kanan.. kekadang kene pegang perut sbb rasa senak bila mengeras ke kanan 😂😂

4y ago

38weeks3days..bdebar kn mhitung hari..excited smua ada..smga dpermudahkn sgala urusan kta ya sis♥️

Up