SEJUK²KAN DIRI?

Hi momies,sesiapa area(*SANDAKAN/SABAH*)Atau sedekatnya yang kepingin makan Aiskrim,saya ada menjual AISKRIM HOMEMADE HALAL,BERSIH,SEDAP&MURAH(RM0.30-1batang)sesuai dengan tekak mamy² mengandung...sesuai d makan ketika musim cuaca panas macam ni,pelbagai perisa,boleh request juga,Boleh Cod/Kirim bas ke kawasan Mamy²..Boleh pm saya 0169195025..

SEJUK²KAN DIRI?
12 Balas

Uiyooo wow.. tp jauh baa siurang ini sikalang cne jeybeyyy kihoiii ndapala ko kc share2 resepi shax laaa bulii kaa momy hihihiiii 🤪